Over Mamo | persoonlijk kledingadvies

 “Een goede kledingadviseur is eerlijk en oprecht en haalt het mooiste uit je persoonlijkheid.”

Mamo | persoonlijk kledingadvies

Mandy Mors

Uw kleding? Die is van u. Er is bijna niets zo persoonlijk als uw eigen garderobe. Dus iemand inhuren om u te helpen bij uw kledingkeuze? Dat is wel heel erg persoonlijk. Daarom biedt Mamo ook persoonlijk kledingadvies. Advies dat past bij wie u bent, de manier waarop u uw leven leidt en bij uw budget.

Wie is Mamo?
Mamo, dat ben ik: Mandy Mors-Schwartz. Als kledingstyliste, afgestudeerd aan de modeacademie, ben ik werkzaam geweest als kledingadviseuse in Nederland en Londen. Ik heb mijn creativiteit met kleding daardoor ruimschoots ontwikkeld tot mijn beroep. Pasvorm, stoffen, stijlen en trends; het zijn allemaal elementen die meespelen bij het opstellen van een goed advies voor een klant.

Iedereen kan er leuk uit zien
Maar het belangrijkste? De persoon zelf. Als ik het beste in mensen naar boven kan halen door hen in de mooist passende outfit te steken, dan is mijn missie geslaagd. Met Mamo wil ik laten zien dat iedereen het verdient om er leuk uit te zien. En dat het ook voor iedereen mogelijk is. Een maatje meer, een handicap of een hogere leeftijd? Dat is absoluut geen beperking!

Contact opnemen

“Een goede kledingadviseur is eerlijk en oprecht en haalt het mooiste uit je persoonlijkheid.”