Klanten aan het woord over mijn diensten en adviezen.

Lees hier hun beoordelingen

Jeans, die zitten vaak te stijf in een rolstoel. Of de taille is te laag. Of het model is gewoon ouderwets. Maar dankzij Mandy van Mamo Persoonlijk Kledingadvies heb ik eindelijk twee spijkerbroeken die comfortabel zitten en nog hip zijn ook! Ik ben echt heel blij met het advies dat Mandy me gaf en heb nieuwe ideeën erdoor gekregen.
Yasmin (34)
“Kleding kopen kon me nooit zo veel schelen vroeger. Ik kocht wat lekker zat en een beetje leuk uit zag. Tot ik flink aankwam in gewicht en ik ineens nergens meer inpaste. Ik schaamde me kapot in de winkels als broeken niet dicht konden. Zo was er geen lol aan. De vriendin van een collega vertelde me over Mandy. Ik vond het eerst maar vreemd, maar ben toch blij dat ik haar hulp heb ingeroepen. Ik heb weer goede broeken en overhemden die ik aankan. Dat is te gek.”
Pim (47)
“Mijn vrouw haalde altijd mijn kleren. Vijftig jaar lang. Maar nu ze overleden is, ben ik op mijzelf aangewezen, want onze kinderen wonen in het buitenland. Ik loop slecht. Mandy heeft me daarom geholpen met nieuwe truien, een broek en een winterjas. Ik ben er heel blij mee.”
De heer Postma (84)
“Vroeger vond ik het altijd leuk om de stad in te gaan en te winkelen. Maar nu ik wat ouder ben, hou ik dat niet meer vol. Mandy ging dus voor mij naar de stad. Dat vond ik eerst wel even wennen, want ik heb altijd een heel eigen smaak gehad. Maar ik was aangenaam verrast met het resultaat. Ze heeft echt goed begrepen welke stijl bij mij past. Mijn garderobe is weer gevuld voor het komende seizoen.”
Mevrouw J. de Haas (75)
“Na mijn zwangerschap ben ik de kilo’s eigenlijk nooit kwijtgeraakt. Ik ben daarnaast ook hartstikke druk met de kinderen, dus shoppen voor mezelf schiet erbij in. Bovendien is het ook best lastig om iets leuks te vinden in mijn maat. Mandy was daarom een geschenk uit de hemel. Want een beetje leuk uitzien? Dat wil ik ook met een maatje meer en drie kinderen om me heen.”
Anna (38)

“Een goede kledingadviseur is eerlijk en oprecht en haalt het mooiste uit je persoonlijkheid.”