PERSBERICHT | 7 januari 2015

Persoonlijk Kledingadvies met een tikkeltje uitdaging!

Personal Shoppen nu ook voor senioren, mensen met een fysieke beperking of een maatje meer

Stel je eens voor; je bent een prachtige, jonge vrouw (of man!), maar je bent door een ziekte of een ongeluk in een rolstoel beland. Of je voelt je nog die jong volwassene van 25, maar je lijf heeft inmiddels de tachtig bereikt. Wellicht ben je juist een beetje onzeker doordat je een maatje meer hebt. Kun je je voorstellen dat winkelen dan geen ontspannen activiteit meer is? Of zelfs helemaal onmogelijk is geworden?

Toch wil ook jij er dan leuk uit zien. En weet je? Dat verdien je ook! Daarom is Mamo Persoonlijk Kledingadvies er om senioren, mensen met een fysieke handicap en mensen met een moeilijke maat de kans te geven om zich prettiger en waardiger te voelen in mooie, passende kleding.

Er leuk uitzien, dat kan iedereen

MaMo, dat is Mandy Mors. Zij is dé personal shopper die voor mensen naar de winkel gaat, waar zij het niet meer kunnen of willen. “Winkelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar ook al komen sommige mensen niet meer vaak in kledingwinkels, toch willen zij er net zo graag leuk uitzien.”

Dat leuk uitzien is wat Mandy regelt. Mandy: “Ik ga voor deze mensen de stad in. Eerst inventariseer ik hun bestaande garderobe. Wat kunnen ze daar nog mee? Wat kan er beter? Wat moet er aangeschaft worden? Ik kijk goed naar iemands lichaam, zie mogelijke uitdagingen, en luister naar stijl en voorkeur. Vervolgens ga ik op pad, om terug te komen met een prachtige verzameling kleding die past bij het budget. Waar nodig, pas ik kleding aan zodat het beter past.”

Waardigheid teruggeven

“Het lijkt maar een simpele oplossing, maar toch kan kleding ontzettend veel doen met de manier waarop je je als persoon presenteert en hoe je in je vel zit,” vervolgt Mandy. “Met mijn personal shopping geef ik mijn doelgroep een stukje waardigheid terug. Dat is in feite onbetaalbaar. Je ziet iemand letterlijk groeien zodra ze in een outfit worden gestoken die hen er op hun paasbest uit laat zien. Dat is het mooiste cadeau dat ik kan geven.”

Persoonlijkkledingadvies.nl is vanaf 7 januari officieel gelanceerd. Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje op de nieuwe website.

 

Over Mandy Mors en persoonlijkkledingadvies.nl

Na het afronden van een opleiding aan de modeacademie in Utrecht en tien jaar internationale werkervaring als modeontwerper, product manager en technisch ontwerper voor grote merken als Karl Kani, Born Free en Tribal startte Mandy Mors in 2010 haar eigen creatieve bureau Mamo Creative. Persoonlijkkledingadvies.nl is een nieuw initiatief dat zij is gestart als antwoord op de vraag van drie specifieke doelgroepen naar een goede kledingadviseuse. Persoonlijkkledingadvies.nl geeft senioren, mensen met een fysieke beperking en mensen met een maatje meer weer hun zelfvertrouwen en eigenwaarde terug door hen te voorzien van goed zittende, flatterende kleding.